Шапки долу пред този прекрасен Mercedes-AMG GT S

AMG GT

Когато най-накрая Black Series се появи на пазара, AMG GT семейството на Mercedes ще бъде завършено. Дотогава обаче топ версията ще си остане GT R Pro.

Той идва с няколко визуални и технически подобрения спрямо обикновения GT R, като същевременно запазва същата мощност от 577 конски сили. В случай, че искате повече, можете да изберете AMG GT S на Creative Bespoke, който се предлага с чупещите врата 656 к.с., произведен от 4,0-литровия, twin-turbo V8 – подобрение със 141 к.с.

Огромната мощ вероятно ще засенчи Black Series, в пряк дуел, а подобреният външен вид ще накара всички да помислят, че всъщност гледат GT R Pro.

Пакетът от въглеродни влакна добавя нови предни и задни брони, решетка, странични прагове и задно крило, както и стъклен капак на двигателя, който ви позволява да надникнете в чудния V8, който се превърна в норма за почти всички съвременни AMG модели.

Довършен в сатенена черна боя, този AMG GT S седи на ковани колела Vossen, обути в Pirelli P Zero гуми. Визията е завършена от спортните пружини H&R, които леко понижават стойката на спортния автомобил, превърнат суперкар. Creative Bespoke също модернизират интериора, добавяйки черна и червена кожа, както и логото им, вписано в облегалките за глава.

В зависимост от това колко пари можете да похарчите, тунерът със седалище в Скотсдейл, Аризона, ще ви продаде модифициран AMG GT S за 144 800 долара. Но е по-добре да посетите тяхната уеб страница, за да видите какво точно ще получите за парите си, в кола, построена през 2016 г., с изминати 12 828 км.