Чуите звука от Apollo Intensa Emozione

Intensa Emozione

Apollo Intensa Emozione обикаля света откакто се разкри през миналата година и през уикенда, изненадващо се появи на едно събитие, проведено от Supercar Owners Club в Швейцария.

Събитието се провежда ежегодно на частна летищна писта и привлича някои от най-дивите творения на четири колела. Въпреки, че е заобиколен от хиперколи, включително Maserati MC12, Apollo Intensa Emozione беше едно от най-забележимите неща.

Колата не разкри потенциала си, но направи няколко пускания по летището и се оказа една от най-добрите звучащи машини и с право обърна спечели много внимание.

Уникалният звук на Apollo IE идва от 6.3-литров V12 двигател, произведен от Ferrari, който е настроен да доставя 769 к.с. и въртящ момент от 760 Nm, съчетан с поръчкова и много скъпа изпускателна система. Тази комбинация води до рев, който не е много различен от някои от най-добрите модели Pagani Zonda, произведени някога.

Остава да видим как ще се развива Intensa Emozione, но няма съмнение, че възродената компания привлича интереса на потенциалните клиенти, където и да иде с новото си чудовище.

Това, което е особено впечатляващо за Intensa Emozione, е, не само ненормалния двигател в него. Моделът има един от най-лудите екстериори и прави Pagani-та и Koenigsegg-ове да изглеждат нормално.