Най-продаваният плъг-ин SUV във Великобритания се е сдобил с още повече екстри след последното обновяване на модела.

Цената на Mitsubishi Outlander PHEV Juro започва от 33 500 паунда, а от компанията казват, че доста са поработили върху комфортът, безопасността и удобството за модел 2017.

Например в стандартното оборудване вече са включени електронна ръчна, Brake Auto Hold (системата ви позволява да вдигнете крака от спирачка, когато сте в задръстване, задържайки напрежението в апаратите), EV Priority Mode, обновена мултимедиина конзола, камера за задно виждане, 18-ки джанти, подгряване на седалки и преден прозорец. Дори е налично приложението на Mitsubishi PHEV, с което можете да пуснете отоплението в интериора си от смартфона, за да ви очаква топла атмосфера, когато стигнете до колата.

Mitsubishi са добавили и нова регенеративна спирачна технология за 2017г., както и възможността да зареждате от станция с 80% (25 мин) по-бързо, а чрез ЕV Priority Mode можете да намалите разхода на електричество максимално, за да запазите заряда в акумулаторите.

Както всички останали Outlander-и, Juro идва с 5 години или 100 000 км гаранция а вече се предлага и със готиния сребърен цвята