Видеото, което ще ви покажем в тази статия е буквално сърцераздирателно и идва директно от YouTube канала на Дуейн Джонсън Скалата.

В него бившият кечист подарява новият Ford Mustang 2018 на пострадалия от войната ветеран Марлен Родригез. Да, тя е жена и е огромен фен на Дуейн Джонсън, който заедно с Форд решават да направят нещо сециално за нея по случай спечелването на наградата Ford Go Further Award.

„Много по-важно от това да бъде мой фен е, че тя е ветеран, преминала през множество предизвикателства“ отбелязва Дуейн.

Родригез получава орден Пурпурно сърце по време на третата си мисия, където участва в две крайпътни експлозии и престрелки. Тя е принудена да напусне армията поради травма засягаща мозъка и.

В интервюто пред Форд, тя подробно разказва военния си опит, както и за неправителствената организация Military Warriors Support Foundation, помагаща на върнали се от армията бойци да се приобщят към цивилния живот. В този момент зад гърба и се появява Дуейн Джонсън, подарявайки и билети за премиерата на новия си филм и ключове за чисто нов Ford Mustang 2018.
Награждаването е много емоционално, а Марлен не спира да повтаря, че не заслужава автомобила.

„Заслужаваш повече“ отговаря Скалата.
„Няма да забравя този момент никога през живота си. Каква чест беше за мен да стоя до тази жена! „