Уникално BMW M4 във виолетов цвят

M4

BMW M4 в черно, сребристо или бяло трудно би се различило от 3-Series от незапознатите. Но с този пример отиваме в съвсем различна посока.

Собственикът на това M4 иска да се отличи от традиционната палитра от цветове и затова поръча немската спортна кола в зашеметяващ Daytona Violet нюанс. Този цвят предлага перфектната комбинация от изтънченост, класа и агресивност, които са необходими за автомобил с луксозните характеристики и качествата на BMW M купе.

Собственикът не се задоволява само с поръчкова боя, а M4 се отличава със серия от интересни модификации.

На първо място, моделът е оборудван с олекотени джанти Forgestar F14 с размери 20х8,5 отпред и 20х10,5 отзад. Те са боядисани с гланцирано черно, и напълно допълват характерния екстериор.

Навсякъде се забелязват множество детайли от карбон, включително предния сплитер, страничните прагове, задния дифузьор и голямото задно крило. Виждаме и малки канарди от двете страни на предната броня. Новото окачване намалява височината на автомобила и добавя още агресия към външния вид, въпреки че вероятно оказва неблагоприятно влияние върху ежедневното ползване на M4.