Уловиха BMW 3-Series 2019

3-Series

Предстоящият модел G20 на 3-Series на BMW няма да има само нова предница, която да напомня на 5-Series, но и съвсем нов дизайн на задната част.

Последният набор от изображения се отличава с два различни прототипа – един с M Sport пакет и още един с по-базова конфигурация. Страхотно обаче е, че и двата прототипа носят много тънък камуфлаж, давайки ни по-добър поглед към изцяло новия баварски спортен седан.

Въпреки че дълго време подозирахме, че когато става въпрос за дизайн, 3-Series G20 ще поеме по стъпките на по-големия си брат, 5-Series, сега вече знаем колко подобни ще са двете, когато се гледат отпред. Фаровете е лесно разпознаваеми и макар че те не са точно идентични с тези в 5-Series, решетката обаче сякаш е същата.

При настоящата 3-Series F30 най-горната линия не е по-висока от дръжката на задните врати, докато при изцяло новия модел G20 тя е над двете дръжки на вратите, което на свой ред ще даде на колата по-агресивен вид.

Движейки се назад, там е мястото, където нещата стават наистина интересни, защото можем да видим изцяло новия дизайн на задния край на BMW седана. Общата форма на задните светлини ни напомня за Audi A4, но долната част е издадена малко, подобно на някои BMW концепцти и определено напомня на  7-Series.

Въпреки че тези изображения не ни предлагат добър поглед вътре, знаем, че G20 3-Series ще разполага с нов инструментален дисплей и нов дизайн на скоростния лост. Що се отнася до задвижванията, очакваме широка гама от дизелови и бензинови двигатели, последвани от няколко електрифицирани опции.