Тунинговано BMW M3-GT F80

BMW M3-GT F80 е вдъхновено от легендарното BMW M3-GT E36. M-ката е боядисана в тъмно зелен цвят по подобие на предшественика си от 1995 година.

Тунинг студиото „Laptime Performance“ са извършили редица промени върху тяхното BMW M3-GT F80. Колата е получила окачване на „KW“ за по голяма стабилност. И без това великолепният звук на М-ката е станал още по-страховит, благодарение на изпускателната система на „Remus“. Стоковите джанти са махнати, а тунерите са добавили 2-чифта джанти на „HRE“. Едните са свръх леките 19-цолови „RC-100“, а другите са от елегантната серия на „HRE“ – 20-цоловите „FlowForm FF01“.

Както вероятно се досещате, това M3-GT F80, освен оптичен тунинг е получило и малко повече мощност. Благодарение на нов софтуер, колата генерира 520к.с. и 700Nm.

Интериорът на това M3-GT също е впечатляващ. Recaro салонът е обшит в светло кафява кожа, както корите на вратите и долната част на таблото. Воланът е претапициран в алкантара, а шевовете са в обичайните три цвята за M-Power.

Съвсем скоро тунерите ще обявят и продажната цена на тяхното BMW M3-GT, така че ако сте обмисляли покупка на такъв тип автомобил, то това определено ще е най-екзотичното M3 по нашите ширини.