3000gt

Това фантастично черно Mitsubishi прави дебюта си във видеото в доста окаяно състояние. Лакът е брутално олюпен, интериорът крайно захабен, а всички останали механични части се нуждаят от адекватно освежаване и реновиране. В този десетминутен видеоклип ще видите как момчетата от Throtl са превърнали колата от полуразвалина в маниакално свежо и красиво 3000GT – модел любим на стотици хиляди фенове по света!

В сърцето на всеки JDM маниак се таи специално място за Mitsubishi 3000GT, защото те изглеждат наистина готино, но хората са и доста предпазливи, когато стане дума за тях, защото е обществена тайна, че частите са труднодостъпни, а заводското представяне не е нещо рекордно. Е, това може и да е овехтял мит, пък и всеки се разпростира според чергата си, така че нека видим момчетата как вдъхват втори живот на този черен екземпляр и то по доста бюджетен начин.

Някои от модификациите са под въпрос, като наистина малко „райс“ пръстените на фаровете с променящи се цветове, но като цяло проектът изглежда добре балансиран, а конските сили, които са 400 на брой могат само да ни разтварят зениците от щастие. Сигурни сме, че ускорението ще наподобява потеглянето на настъпана котка.

Изгледайте видеото на този леко остарял и позабравен от феновете култов японски автомобил. Гледайки клипа със сигурност през съзнанието ви ще пропълзи мисълта, дали вие самите не искате да имате едно 3000GT в гаража си, което да освежавате и да вадите през уикенда за разходки.