Този Mercedes-Benz SL350 не е по вкуса на всеки

SL350

Mercedes-Benz SL350 от 2004 г. може да е изглеждал добре, но сега, колата е скучна и безлична. За щастие или не, собственикът на този SL350 от Великобритания, се е постарал колата му да изглежда тотално разпознаваема. Едва ли обаче този проект ще се хареса на мнозина.

Mercedes-ът е обявен за продажба в eBay и досега наддаването е достигнало до £ 4000 ($ 5311). Надяваме се участващите в търга да са се пошегували, иначе кой би платил за това „извращение“?

Описанието на продавача гласи, че този SL350 „се превръща в центъра на вниманието, където и да отиде. Хиляди лири са изразходвани в тази кола, за да се достигне до външния вид, който има сега. Четири нови гуми са монтирани наскоро заедно с много скъпи алуминиеви джанти.“ Обявата е написана неграмотно, а описанието дава само част от модификациите, които са унищожили тази кола.

Отпред виждаме шест хромирани отвора за въздух на капака. Нещо повече, хромът е неразделна част от предницата, а на предния сплитер дори се забелязват няколко емблеми на Mercedes-Benz.

За нещастие нещата не са по-добри назад. Освен посочените по-горе алуминиеви джанти, SL350 с хиляди хромирани лайсни и голям стикер на Mercedes-Benz на вратата. Така собственикът никога няма да забрави марката на автомобила си.

Отзад гордо стои AMG емблема, спойлер като от Илиянци и още повече хром.

Не само екстериорът на автомобила е крайно непривлекателен. Кабината е също толкова лоша и разполага с кожа в кремав цвят, още хромирани елементи и лепенка на немски флаг на волана.

Колата е на надд 130 000 км. и едва ли е в приказно състояние.