mercedes gls amg

Ако случайно сте току-що забогатял американски рапър или пък проспериращ футболист, позволете ни да ви предложим перфектното возило, с което да изпъкнете в медийните среди.

Звярът, за който говорим е добре познатият 7-местен гигант Mercedes AMG GLS 63, който е толкова добре доработен от фирменото поделение AMG, че не бихме се сетили какво още може да се тунингова по него.
Но специалистите от Mansory, както винаги имат с какво да ни изненадат – тяхната тунинг програма включва огромна доза визуални и хардуерни доработки за триредовия джип.

Най-очевидната промяна е широкият боди кит, който включва нова предна броня с големи отвори, липове и интегрирани LED дневни светлини. Има също по-спортни странични прагове и добавен дифузьор към задната броня, а калниците са разширени с 1 инч отпред и 1,5 инча отзад.
Новите арки изискват по-големи колела и поради тази причина Mansory подлагат под своя AMG GLS 63 23-инчови джанти комбинирани с регулируемо пневматично окачване,  за да бъдете истински рапър „фром дъ хууд“.

Под капака се случва истинско чудо. Тунинг ателието не споделя как точно са успяли да увеличат мощността на V8 мотора от 577 к.с. до умопомрачаващите 830 к.с., но с тях вагонът ускорява до 100 за 4,9 секунди. Стрелката на километража пък има силата да удари 295 км/ч.

Всичко това звучи прекрасно, но единственото притиснително нещо е, че не се споменава цена, а още по-лошото е, че Mansory мълчат за каквато и да е информация относно доработки по спирачките.


А прочетохте ли за офроуд лимузината Mercedes-Maybach G650 Landaulet?