тунинг голф

Напълно преправен багажник побиращ единствено огромни субуфери и усилватели, ярки цветове, стенс джанти и светлини под купето… кога последно сме виждали подобна картина? Може би в „Пич, оправи ми колата“? Или във втората част на „Need for speed: Underground“?

Броят се на пръсти тунинг компаниите, които захващат подобни проекти, но ето че когато това се случи, ефектът от крайния резултат предизвиква коктейл от топли емоции и спомени в съзнанието на хората израснали в ерата „NFS“.

ОК, разчувствахме се! И причината за това е този VW Golf Mk7 GTI, който е преминал през разкрасителната програма на аудио-тунинг ателието Mac Audio, базирано в Кьолн, Германия. Момчетата оборудват хот хеча с три усилвателя, няколко пасивни субуфера със скромния диаметър от 300 мм и множество допълнителни говорители, осигуряващи максимален акустичен празник.

тунингован Golf
Явно мотото на Mac Audio е аналогично на българското „Като ще е гарга да е рошава“, тъй като доработките не приключват само в интериорната част. „Музикалният“ VW Golf 7-ма генерация лесно може да се открои в гъстия трафик, дори да бъде спрян CD плеъра, благодарение на удивителното опаковане в рекламно шарено фолио, както и 19-инчовите лети джанти Oxigin 21 Oxflow обвити в каучука на Yokohama Advan Fleva.

За да спечелят още повече визуални точки (NFS феновете ще разберат), немският хеч е свален ниско чрез койловъри на KW, докато подобрената електроника и ръчно изработенат изпускателна система се грижат мощността да нарастне със 70 к.с. до доволните 300 к.с. и  450 Нм.

Е… признайте си в коментарите кога последно играхте NFSU2.