mclaren senna

Какво бихте направили с 13 000 долара? Може би ще купите възможно най-практичната кола за тази цена? Може би ще купите спортен автомобил втора ръка? Или пък ще предприемете дългочаканото пътуване по света с половинката си? Като алтернатива, можем да ви предложим още един вариан. Да похарчите $ 13 000 за модела на McLaren Senna в мащаб 1:8 от Amalgam Collection.

Британската компания е отговорник за съществуването на някои от най-впечатляващите и скъпи мащабни модели на планетата и току-що пусна последния си продукт, базиращ се на бруталната Senna. Въпреки че струва точно колкото приличен хечбек или семеен седан, вероятно има хора, които ще го купят без да се замислят.

Колекцията Amalgam Collection всъщност построи първия си модел McLaren Senna с мащаб 1:8 през 2018 г. и го оцени на $ 8 324, но сега компанията се завръща, за да представи подобрен модел на британския хиперкар, който идва в комплект със специално дистанционно управление. От него можете да контролирате различните функции на автомобила.

Малък модел за хора с големи банкови сметки

Например с едно натискане на бутона от дистанционното можете да отворите лявата или дясната врата. Освен това има бутони за управление на вътрешните светлини, фарове, светлини за заден ход, както и за заключване и отключване на вратите (за да не го откраднат сигурно!).

С изключение на дистанционното, най-новият модел на McLaren Senna от Amalgam е почти напълно идентичен с миналогодишната версия. Следователно, той е изключително подробен в детайлите и напълно имитира истинския автомобил. Дори ако гледахме видеото без да знаем, че на него се вижда бутафорна количка, наистина бихме помислили, че е сниман реален McLaren.

За съжаление, сумата за играчката е малко извън нашия ценови диапазон. Може би просто бихме си купили версията на LEGO за $17.