Този бодикит на Shelby ще трансформира изцяло Ford Mustang S-550

Shelby

След глобалната си премиера на SEMA Show миналата година официално стартира бодикит пакетът на Shelby за 6-тото поколение Mustang.

Той се предлага директно от Shelby и много от упълномощените магазини за модифициране по цял свят и е много повече от просто широки калници на колелата.

Освен новите арки, които добавят 4 инча широчина отзад и 2,5-инча отпред, те са съчетани с опционално регулируемо окачване, подсилени спирачки, закалени болтове на колелата, по-здрави шпиндели и главини, както и набор от нови джанти и гуми. Нещо повече, пакетът включва доста нови компоненти по предното окачване на всемогъщия Mustang GT350.

От всички тези части, регулируемото окачване със сигурност ще развълнува най-много собствениците на Mustang. То е разработено от Penske и позволява на потребителите да регулират височината на автомобила, налягането и хода. Следователно, собствениците ще имат всички необходими настройки, за да създадат меко и плавно движение на своя автомобил, както и чудовище за изпълнения на пистата.

Собствениците на Shelby GT350 2015 и по-късните модели могат да поръчат пълния набор от модификациите за $ 18,995. За другите версии на Mustang 2015 г. и по-късни изпълнения тази цена се повишава до $ 26,995. Собствениците на Shelby Super Snakes могат да получат комплекта за $ 22,995.