Това Volvo Concept ще ви глези докато пътувате

Concept

Колите от бъдещето няма само да бъдат екологично чисти, но ще бъдат и абсолютно автономни и изключително безопасни. Те също така и ще се грижат за пасажерите.

Доста автомобилни производители започнаха да експериментират с технологии, следящи и подобряващи здравето на пътниците. Един от тях е Hyundai. Вдъхновявайки се от нарастващия интерес в тази сфера, артистът Максимилиан Троичър създава Volvo Care Concept.

В неговите представи това е малък градски автомобил с две врати. Volvo могат да използват концепта за разработване на технологии за грижа на пътниците. Интериорът му е специално създаден за индивидуалните нужди на пасажерите.

Кабината е така конструирана, че да предлага активно шофиране, релаксация и развлекателни системи. По този начин пътниците могат да се възползват от различните лица на автомобила. Те ще могат да управляват самостоятелно или да дадат пълен контрол на машината, наслаждавайки се на пътуването си.

Екстериорът на автомобила е обвързан с функциите на концепта. Отпред имаме огромно предно стъкло, което се простира от тавана до горния край на предната броня.