Това Nissan GT-R Convertible ли е?

GT-R Convertible

Ако досега не сте виждали GT-R Convertible, не сте само вие. И тъй като Nissan не иска да премахне тавана на Годзила, някой друг вече го направи.

Видеото по-долу, публикувано в Instagram от 2ncs, показва как изглежда GT-R Convertible в компанията на Lamborghini и Ferrari.

Всичко изглежда легитимно, докато не погледнете по-отблизо надписа, който гласи „CG“. Точно така, това е „компютърно генериран“ модел. Същият канал за социални медии вече е публикувал различни цифрови изображения и видеоклипове, включително Lamborghini Urus с 6 колела и дори Bugatti Chiron с лице на Fiat Multipla. Така че, въпреки че изглежда истински, GT-R всъщност не е загубил тавана си. Въпреки че свършената работа е достатъчно добра, за да заблуди повечето от нас.

Nissan не е проявил интерес към GT-R с отворен кокпит, но калифорнийска компания, наречена Newport Convertible Engineering, изпробва мнението на клиентите с рендер преди пет години. Опитът изглежда провален, тъй като досега не сме виждали R35 без таван.

Ако Porsche, Ferrari, Lamborghini и останалите, могат да правят отворени версии на своите суперкари, защо Nissan не го прави? Предполагаме, че те не искат да разрушават иконичния GT-R статус.