bmw m5

Не можем да кажем дали е красива или не, но със сигурност изглежда като неуспешен резултат от чифтосването на няколко модела на BMW. В заводския си вид M5 E39 разполага с вечно стилен дизайн, който остава актуален и до днес – 20 години след създаването си.

Във връзка с това се питаме кой и защо е сътворил това недоразумение от снимките. Очевидно собственикът на това „произведение“ е имал една от двете причини – липса на части за смяната на предна и задна броня, или разгръщане на творческите му идеи, при което е заличил и последната штриха от красивия оригинален дизайн на колата. А може би и двете…

Гледайки въпросното BMW M5 челно, забелязваме броня, въздухозаборници и калници директно „отскубнати“ от последното поколение M4. И с просто око можете да забележите, че тези елементи по никакъв начин не кореспондират със стоковите бъбреци на М5-цата.
Филмът, който не сме сигурни дали е комедия или хорър, не свършва дори когато минете зад белия автомобил. Там ви посреща броня от M3 E92 с класическите си 4 накрайника.

Ако случайно пък проектът ви допада – това е вашият ден, защoто се продава. За сумата от $14 000 можете да станете новият притежател на това BMW E39 M5 (+M3 +M4).

Споделете вашето мнение за визията на колата в коментарите 🙂