m3

Някои казват, че съвършенството на дизайна се крие в простотата! И изобщо не мислим да ги оспорваме…

BMW M3 по същество е страшно красив автомобил и това в което сме се убедили е, че единственият начин екстериорът му да придобие още по-внушаващ вид е с изключително малко „докосвания“.

Като този екземпляр например, който е изпипан в цвета Nardo Gray, същият който често можете да срещнете върху „кожата“ на доста Audi-та, 911-ки или някои AMG-та. Тази М3-ка е от 2017-та и съответно е получила атрактивните „бягащи“ задни LED светлини и обновените предни LCI фарове. Под капака си пък крие познатия 3.0-литров двойно турбиниран агрегат с 425 к.с., които са напълно достатъчни, за да се конкурира с повечето автомобили в своя и дори по-горните класове, особено ако „свадата“ се случи на писта.

„Злобната“ и мрачна осанка на BMW-то се подчертава още от предната GTS карбонова броня, High Kick спойлера на багажника, познат от М4 и задния дифузьор Trophy R1. Перфектно подбран асортимент от детайли, подходящ за ентусиасти, които искат да са забелязвани без да са прекалено блестящи. А няма как да останете в скрити от погледа на фенове , когато М3-ката ви лежи на 20-инчови HRE „търкала“… макар и черни.