Благодарение на дилърите на автомобили втора ръка, прилагателното „перфектен“ отдавна е загубило значението си. В случая обаче, то не трябва да се пренебрегва, защото това BMW M2 е олицетворение на съвършенството.

M2-ката е боядисана в „Mineral Grey“, а модификациите по външия и вид, едва ли ще успеем да изброим. Впрочем, това е 30-тия автомобил на собственика от M-сериите и поредният му преработен от „IND Distribution“. И въпреки, че бегачката е изминала едва 40 мили откакто е излязла от магазина, вече е претърпяла пълна промяна.

Колата е получила множество карбонови детайли, включително и нов покрив, изработен изцяло от въглеродни влакна. От същия материал са и новият огромен спойлер, както и добавката на предната броня, впрочем и двете са вдъхновени от „Safety Car“ на Moto GP – именно BMW M2. Други „глезотийки“ са карбоновите дифузьор и въздуховоди. И колкото, и  да не ни се иска да се повтаряме. Да! И предният капак е изработен, познайте, ами от карбон. Всички тези детайли придават още по-агресивна визия на и без това уникалното BMW M2.

Разбира се, цялата тази прелест няма как да мине само с визуални промени.

Звярът под капака също е получил своята доза „допинг“. Монтирана е нова всмукателна система и  е сменена кората върху двигателя (Да, тя няма само визулано функция, и да, пак е изградена от въглеродни влакна). Това подпомага по-големият поток на въздух към агрегата, както и допринася за по-респектиращия звук при ускорение. Изпускателната система също е подменена, с такава на „Eisenmann“, а накрйаниците и са изградени… Е, ще оставим на вас да познаете!

И какво следва? Окачването, разбира се. То също е подобрено, като е ползвано, такова на „KW“. Благодарение на което, колата е по-ниска, а поведението и на пътя, още по-добро.

Дори да не сте фенове на BMW, то рискът да се влюбите в това BMW M2 е огромен. Колата наистина изгелжда просто неверояно и сме сигурни, че хората които няма да я одобрят са малцина.