golf akrapovic

Представеният в края на миналата година фейслифтов Golf R Mk7 крие под капака си 310 к.с. и 400 Нм, които го превръщат в наистина много горещ хечбек

https://www.youtube.com/watch?v=0C1M794znh8

Пакетът Performance, който можете да видите във видеото не предлага увеличение на мощността на 2.0-литровия TSI двигател, но за сметка на това е поработено сериозно върху аеродинамиката на хеча.
Добавени са канали, които отвеждат въздушната струя от предната броня, през колелата и по продължение на тунинг праговете. Задният дифузьор пък има задачата да стабилизира Golf R, за да бъде всичко точно при рейсинг шофиране на писта.

golf akrapovic
Performance пакета идва също така със специални спирачки за 17 цолови колела, „Race“ режим за спортно каране, телеметрия, която ви помага да следите G-Point-а и налягане на турбото и най-готиното… Golf R Performance „реве“ през титаниева изпускателна система, дело на Akrapovic.

За да бъде преживяването ви на Трак Дей-я още по-яко, имате възможност да настройвате режимите на окачването и теглото на волана, както и да стартирате с помощта на Lounch Control.


Интериорът е типично състезателен с карбонови елементи и спортни, дълбоки седалки, а на таблото е разположен 9,2-инчов тъчскрий, който ви дава всякаква информация за режима на шофиране.
Цената на Volkswagen Golf R Performance все още не е ясна, но съвсем скоро трябва да бъде обявена от компанията.