audi a7 пожар

Основата идея на предпроизводствените тестове на автомобили е да се изчистят всякакви недостатъци и грешки в крайния продукт, особено такива причиняващи самозапалване на автомобила. Точно такъв е случая с това Audi A7 2019, което изгоря до основи по време на изпитание с теглене на ремарке в австрийските Алпи.

За щастие няма пострадали при инцидента, освен самият автомобил, от който е останал единствено метален скелет. Шофьорите са напуснали колата навреме, но не успяват да я угасят с пожарогасителите налични в купето, а когато пристига екип на местната пожарна вече е прекалено късно.

audi изгоря
Преди да бъде обгърнат в пламъци снимките показват, че прототипът на Audi A7 2019 не се различава особено на външен вид с настоящия модел, ако изключим някои съвсем леки фейслифтови изцапвания. Това не е много изненадващо, тъй като немската компания има навика да обявява предварително, когато смята да лансира нов или кардинално променен модел. Може би това е и причината колата от снимките да се движи без маскировъчно покривало.

Грешки се случват, но се надяваме причината довела до пожара да бъде остранен, за да можем спокойно да си дърпаме ремаркетата из местните Родопи с новите А7-ци.