Събуждайки се сутрин, трябва да се стремите да доставяте повече радост в ежедневието си, отколкото негативни емоции. Това е всеизвестен факт, а за повечето автомобилни маниаци като нас и вас, почти нищо друго не може да ни изпълни душата с положителна енергия, както Honda CRX с двигател от S2000, облечена в Hill Climb боди кит и бореща се с хронометъра в шампионата по планинско изкачване.

Колата е на състезателя Рюди Фюрер и разполага с около 280 атмосферни конски сили от двулитровото инженерно творение – F20 и разбира се, задвижване само на предните колела. Този малък CRX от 90-те просто прилича на щастие в кутия.

Изненадващо, за шофирането на тази Honda по хълма очевидно не е нужно да полагате някакви маниакални усилия и техники. Достатъчната аеродинамика и доброто сцепление, позволяват на късия и нисък CRX да си стои там къдото му е мястото. От отбора казват, че имат и още един огромен плюс – колата тежи под 815 кг.

За по-голямата част от вас , сме сигурни, че това видео е повече от едно жълто петно, лазещо по хълма нагоре. Лекото купе се изтрелва шокирао бързо, а над 9000 хилядните обороти и пищящият звук на F20 мотора, като че ли се подготвят да разцепят стратосферата всеки момент. Саундтрак до края на седмицата. Увеличете силата на звука и консумирайте от извора на щастието!

Ако обичате крайностите, вижте още едно брутално животно за катерене (кликнете на снимката):