водоструйка

Това не реклама, това не е и продуктово позициониране! Това е статия, в която ще видите една от най-мощните водоструйки ‘евъър’ !

Ние всички сме фенове на автомобилите и като такива, се стараем колите ни да са винаги добре измити и лъснати. Някои хора, обаче, изпадат в маниакалност когато стане въпрос за използване на подходящ метод и водоструйка за външно почистване на автомобила, но спокойно! Намерихме решение и за тях… може би малко по-лудо, но със сигурност ще свали и най-упоритите петна от боята, а може дори и нея.

Със сигурност струята на тази водоструйка е няколко пъти по-силна от обикновените, за които плащаме по левче за жетон. Всъщност ако трябва да бъдем точни, налягането, с което работи тя е 3000 бара – напълно достатъчни да премахнат и най-натрапчивите, засъхнали птичи… работи, дори и полепналите по бронята насекоми. А защо не и самата броня?

Имайте предвид, че само 1000 бара са нужни за разрязването на камък, а тук имате 3 пъти повече. Може би затова прозорците на това Peugeot 206 се превърнаха на сол за секунди, а гумите изглеждаха като поразени от лазерния меч на Дарт Вейдър, след контакт с водата.