Стар Jeep Wrangler получава специално отношение

Wrangler

В най-новата си версия, емблематичният Wrangler на Jeep най-накрая е автомобила, който предлага голям екран за инфоразвлечения, Apple CarPlay и Android Auto свързване, Blind Spot следен и дори Wi-Fi hotspot. Това е наистина модерно превозно средство, във всеки случай.

Предишното поколение обаче? То не е толкова, особено през първите няколко години от съществуването му. Интериорът му е изключително базов, с много груби повърхности и евтина пластмаса. Удобен, да, но по никакъв начин елегантен.

Разбира се, всичко това може лесно да се промени, стига да си осигурите услугите на някой като прочутия полски тунер Carlex Design, които са специалисти в трансформациите по интериора на автомобила от … каквото е било преди, в луксозна и изискана атмосфера.

Този конкретен проект не е по-различен, тъй като този Wrangler от трето поколение сега се предлага с червени кожени елементи, отличителна шарка на предните и задните седалки и много контрастни шевове.

Тунерът е известен с това, че понякога покрива почти всички пластмасови повърхности като таблото и централната конзола с кожа. И в по-голямата си част това се е случило с този Wrangler. Вече ще обръщате внимание, когато тръгнете на офроуд с този модел, тъй като едва ли ще искате кал и мръсотия в този изискан интериор.