Перфектният слийпър? Може би,когато шофьорът на този VW Golf Mk2 реши да потегли внезапно, а след това, адът сякаш ще се разпадне.

Запознайте се с още един луд проект на тема Golf Volkswagen, базиран на второто поколение на модела, произвеждано от 1983 до 1992 година.

Когато той е бил нов, този компактен хечбек не е нарушавал никакви рекорди за скорост, но сега той разполага със 750 конски сили, според описанието на видеото.

Гигантският резултат идва от доста модифициран 1.8-литров двигател с 20 клапана и турбо. Навсякъде, колата изглежда фабрична и е ясно, че нейният собственик се е съсредоточил единствено върху мощта, оставяйки всичко останало непроменено, поне за момента.

Тунингованият Volkswagen Golf Mk2 дори няма ролкейдж за допълнителна защита в случай, че нещата загрубеят, загубата на тегло също не е била приоритет, като се има предвид, че задната седалка все още е на мястото си, а отпред не виждаме леки спортни „легени“.

Дори и крушката на стопа е изгоряла, но въпреки малките шансове за преминаване на преглед, трябва да го видите на драг пистата. Или по-вероятно да го чуете, затова ще ви посъветваме: намалете силата на звука на слушалките / колонките, преди да натиснете старт.