Спортен Hyundai i30 N-Line ще стои под i30N

i30N

Hyundai подготвя нов спортен пакет за Hyundai i30 в опит да преодолее разликата между версията i30N и останалата част от гамата.

Подобно на това, което BMW прави със своите M-Performance модели, Hyundai скоро ще предложи спортен пакет на клиентите, желаещи малко повече спорт в техния нов i30, вероятно наречен N-Line, но това все още предстои да бъде потвърдено.

Както виждате, тестовият автомобил е с камуфлажна предна броня, скривайки по-агресивната броня и въздушните отвори, а задният край е гол, разкривайки изцяло дизайна на спортната броня, виждаме и дискретен спойлер на покрива.

Тестовата кола е оборудвана с по-големи алуминиеви джанти и спирачки като от базовия модел. Корейският производител най-вероятно ще включи по-ниско окачване в новия спортен пакет, правейки Hyundai i30 по-пъргав.

Новият пакет, който вероятно ще се предлага на пазара като N-Line, ще включва повечето двигатели в гамата, включително 1.4-литровият T-GDI със 138 к.с. и 242 Nm въртящ момент. Няма информация дали предстоящият спортен пакет на Hyundai ще увеличи мощността на някои от двигателите.

Скорошни съобщения разкриха, че Hyundai иска да добави повече спорт в своите модели благодарение на познанията, придобити от развитието на i30N. Добавянето на повече блясък към i30 със сигурност ще бъде добре дошло, особено за клиентите в Европа.