Спойлер като маса върху BMW E36

E36

Невероятно модифицирано BMW E36 ще представим на вашето внимание.

Модификациите на това BMW включват Shakotan ауспух, огромен спойлер, раздути калници и огромни гайки на джантите. Проектът е отнел на Rellen три години, но вече е завършен. Идеите обаче не спират и през следващите години целите са доста високи. E36 трябва да получи V8 двигател от Lexus. Освен него са предвидени още нови джанти, черно-розова боя и нов Musk Customs боди кит.

Към настоящия момент автомобилът разполага с двигател от 320i. Той все пак е модифициран с части от 323i. Правата Shakotan генерация и чудесните 18-инчови Cosmis Racing XT-206R джанти, решени в черен хром допълват визията. Най-шокиращото обаче е огромният двуметров спойлер.

За още по-запомнящи си колела, собственикът е добавил и огромни 15см. гайки. Боята е много интересен нюанс на сивото, който отразява околната среда. Автомобилът е с 45мм. по-широк от всяка страна в сравнение със заводска E36. Това е постигнато чрез раздувки на калниците. Автомобилът изглежда доста откачен и смесва различни стилове, но някак си на собственика му се е получило. Колата е колкото красива, толкова и странна.