Смъкнато Audi A4 Allroad се лишава от офроуд амбициите си

A6 Allroad

Благодарение на по-високото окачване и пластмасовите елементи, Audi A4 Allroad може спокойно да излезе от пътя без да се притеснява.

Това не е SUV, но комбинира най-доброто от двата свята: практичността и комфорта на комбито и увеличения просвет на кросоувъра. Моделът се купува от онези, които не се страхуват да се заровят в калта от време на време.

Тук не говорим за превръщането му в екстремен off-roader, подобно на Mercedes-Benz E-Class All-Terrain 4×4², което ще го превърне в напълно различно животно или повишаване на мощността, която и без това не е много в A4 Allroad.

Това би било разумно, ако искате да подобрите качествата на модела. Но не и тук. Тук става дума за тотално лишаване от смисъла на Allroad.

Този конкретен A4 Allroad е толкова близо до земята, че вероятно ще има проблеми с легналите полицаи. И дори ако по някакво чудо шофьорът се справя с настилката, ще трябва да внимава да не повреди тези чудесни джанти.

Vossen казва, че те са част от серията V-FF, имат въглеродно-графитен цвят и са с размер 20 инча. Останалата част от колата е дело на Boden AutoHaus. Само остава въпросът, защо някой би смъкнал Allroad вместо да избере нещо като S6?