Свален VW T-Roc се превръща в хечбек

T-Roc

Някои казват, че малките джипове не са нищо повече от повдигнати хечбеци, понякога предлагани и с четири задвижващи колела, и виждайки, този свален до земята Volkswagen T-Roc, убеждението ни се затвърждава.

Снабден с контролируемо въздушно окачване от австрийците LowRider, автомобилът напълно се е отказал от първоначалната си цел и изглежда по-скоро като обикновен хечбек, отколкото конкурент на Nissan Qashqai / Rogue Sport.

Но оборудването на VW T-Roc с ново окачване не е достатъчно за този собственик, който след това се обръща към Dotz за нов комплект колела. Те се наричат CP5 Dark и тези джанти са с размери 8,5 × 20 инча, имат асиметричен дизайн с пет спици и могат да бъдат поръчани в различни размери, като се започне от 16-инчови, започващи от € 126 ($ 155) в Германия.

Особено привлекателно е частичното облепване в цвят, наречен „Satin Sheer Luck Green“ и спирачните апарати, решени в червено и трансформацията от SUV в хечбек е налице.

Да, знаем, че вече сме го казвали, но е трудно да се разбере защо собственикът на този T-Roc не си е избрал Golf на първо място, или още по-добре, неговият братовчед Audi A3 Sportback – но всеки с вкуса си.