porsche 911 tuning

За поклонниците пред немската супер спортна марка Porsche едва ли съществува човешко същество на земята, което да подобри Porsche 911… особено 911 Turbo S. Но това не спира тунинг компаниите да опитват отново и отново.

Този път смелчаците са момчетата от руското ателие TopCar-Design и честно да си кажем – справили са се чудесно. Първо, трябва да подчертаем, че те не просто са „налепили“ карбонови детайли тук-там, ами са подменили изцяло панелите с такива от въглеродни нишки. Това освен, че сваля теглото на немския спринтьор значително, го кара също така да изглежда мега суров и злобен.

порше 911
В албума след статията можете да видите детайлни снимки на заплашителния Stinger втора генерация, който между другото е доста пипнат и под капака. Мощността му е със 60 конски сили над заводската (тоест 650 кончета), което е постигнато с Capristo изпускателна система плюс още няколко глезотии включени в пакета. А за да бъде 911 Stinger 2 gen още по-фотогеничен пред обектива, TopCar са го снабдили с 21-инчови ковани ADV.1 джанти. Интериорът също е докоснат от руснаците.

И ако сте решили да се сдобиете с един такъв карбонов звяр, по-добре вдигайте слушалката и набирайте номера за поръчки, тъй като тунинг специалистите обещаха да направят само три бройки от модела.