Продава се Porsche 911 GT3 в уникален син цвят

Винаги щом чуем името Porsche настръхваме. И как иначе ? Съвършени автомобили с неповторим чар и излъчване, каквото е и това 911 GT3.

Ако случайно си търсите нов спортен автомобил, който освен супер ускорение, може да ви предложи и онова чувство – сещате се! Чувството, което въпреки неоспоримия технологичен напредък, повечето коли, като че ли загубиха. Онзи романс, да усещаш, че сам управляващ „звяра“. Да! Porsche 911 GT3 познава това чувство и е готово да ви го предложи.

Екземплярът, който се продава в Калифорния и ще видите на снимките е боядисан в уникален цвят – Miami Blue. Моторът е добре познатият шест цилиндров агрегат с 500 к.с. и 4000 кубически сантиметра. Дотук страхотно, но какво е специалното в тази кола? Ами скоростната кутия, тя е ръчна. Да! Едва ли ще превключвате по-бързо от съвременните автоматични кутии, вероятно колата ще е една идея „по-спъната“, но на кого му пука. Тук говорим, как ще се чувствате с нея, а повярвайте ми, стотната която ще ви забави превключвайки предавките, ще ви поднесе хиляди усмивки.

Porsche 911 GT3 не е кола за „гъзари“, това е кола за можещи и знаещи какво искат. Тя не обича да стои паркирана пред някоя дискотека, по-добре се чувства на пистата. Тя предпочита миризмата на гуми и бензин, а не на парфюм. Тя несъмнено ще ви накара да я обикнете…