BMW Group Classic си организираха сбирка в Германия. Тя се проведе на ембламатичното място – Moosacher Straße. Там където се намира и музеят на класическите BMW-та!

Впрочем, тези сбирки ще се превърнат в традиция. Всяка първа и трета събота от месеца, собствениците на Oldtimer-и, независимо мотоциклети или автомобили са поканени пред седалището на BMW Group Classic. Всеки ентусиаст, който доведе класиката си ще получава безплатен традиционен баварски вайсвурст (бяла наденичка) и печен брецел, поднесени с кафе. Браво пичове, така се прави!

На всяка снимка BMW Group Classic ще предоставят неограничен достъп на постетители до музея, като всеки път ще има и представяне на четири класически автомобила с голяма историческа стойност за компянията. Благодарение на огромния размер на колекцията от класически BMW автомобили, всеки път презентираните автомобили ще бъдат различни.

Сбирките започват точно в 9 часа сутринта. Поканени са всички фенове, независимо от автомобила, който управляват. Все пак преференции за собствениците на класически BMW модели има. Те ще паркират на специално обозначен за тази цел паркинг.