По-спортен и елегантен Lexus NX 300h пристига на пазара

NX 300h

Нова спортна версия добавя „допълнително динамичен стил към NX 300h“, присъединявайки се към пазара на компактните кросоувъри на Lexus.

Той се отличава с черни външни детайли, като решетката отпред и капаците на страничните огледала, заедно с новите 18-инчови джанти в черно и бронзово. Вътре, новият NX 300h Sport получава стандартни сребристи детайли, въпреки че клиентите могат да изберат и черно покритие с тапицерия от кожа тахара, подобно на спецификацията SE.

Черната тапицерия с бели контрастни шевове на седалките и арматурното табло също е на разположение и е уникална, особено във версия Sport.

Списъкът на оборудването на кросоувъра съвпада с този на ниво SE. Удобствата включват 10,3-инчов дисплей, навигационна система, аудиосистема с 10 високоговорителя с DAB радио и CD плейър, задна камера, двузонов климатроник, електрически регулируеми отопляеми предни седалки, чистачки със сензор за дъжд и Lexus Safety System+.

Освен това, купувачите ще могат да поръчат своя нов Lexus NX 300h Sport с парктроник като опция благодарение на Parking пакета.

Луксозната марка на Toyota ще ви таксува поне $49,000 за това последно допълнение към семейството на NX в Обединеното кралство. Кросоувърът ще се продава от 1 юни, а доставките за клиентите ще започнат в началото на юли.