Погледнете това жестоко армейско Audi RS6 Avant

RS6

Виждали сме доста откачени Audi RS6. Виждали сме RS6 като DTM състезателни автомобили. Сега се натъкнахме на раздуто RS6, създадено да оцелява в апокалипсис и оборудвано с множество допълнителни части.

Най-очевидната разлика между това RS6 и фабричното е матовото зелено фолио. Ако подобна боя видим върху Land Rover, смятаме, че може да изглежда доста добре. Въпреки това, фолиото на кола, луксозна и елегантна като Audi-то изглежда някак си странно.

Колата има някои модификации, които можем да забележим, включително раздути предни и задни калници. Черните джанти от ADV.1 също се отличават благодарение на червените надписи върху гумите. Предната решетка и вентилационните отвори са в черно и помагат за създаването на още по-агресивния вид.

Благодарение на просторния си багажник RS6 е доста практичен автомобил. Очевидно готова да оцелява в продължение на седмици без ресурси, колата е оборудвана с голям багажник на покрива, който предлага достатъчно място за съхранение. Нещо повече, виждаме четири жълти рали светлини, монтирани на покрива, които да информират всеки, че машината пристига.

Подобно на друг проект на комбито, който наскоро ви показахме, тази кола идва от южноафриканската тунинг компания Race! и въпреки че изглежда странно по пътя, може би е най-ефектното превозно средство за сафари някога.