За втора поредна година Премиум Рали София – Свети Влас, съвместно със Speedsector.com, организира  поредното незабравимо изживяване на писта за всички хора с бензин в кръвта!
През 2017 година то събра над 70 висок клас и лимитирани серии спортни автомобили от над 5 държави. Някои от участващите автомобили, които можеха да се видят тогава бяха: създаденото специално за писта Ferrari Challenge,  McLaren 720 S, Porsche GT 3 RS, Mercedes-Benz C63 S тунинговано от Manhart, което се класира на 5то място в тазгодишното издание на Премиум Рали София – Свети Влас, Lamborghini Huracan Performante, Nissan GTR Alpha 9, както и много представители на Porsche Turbo S. За тази година амбицията на организаторите е да направят най-големия международен трак уикенд на писта Серес.

Сигурни сме, че и през 2018г. любителите на бързите скорости ще могат да се насладят на голямо разнообразие от атрактивни автомобили.

 

Събитието ще се проведе в периода 12-14 Октомври на писта Серес в Гърция, а ден преди това ще се състои и Официалната DVD Премиера на българското Рали за суперавтомобили.

Всеки интересуващ се може да разбере повече за Racetrack Experience и да се запише на www.premiumrally.com и www.speedsector.com .