Още една Lada Niva 6×6, но този път като пикап

Niva

Тази уникална Lada Niva може да бъде много по-достъпна алтернатива на Mercedes-AMG G63 6×6, но истината е, че двете не могат да бъдат сравнявани.

Въпреки това, за едва 500 000 рубли, което е равно на € 6,366, можете да си я закарате у дома. Единственото условие е, че ще трябва да пътувате до Русия, за да го направите, тъй като, разбира се, от там идва това чудо.

И така, нека видим какво ще получим за тази цена? Това е Niva 2002 със сменен двигател, 150 конски сили, приблизително 100 000 изминати км и силно модифицирано купе и шаси.

Малкият и много примитивен SUV е превърнат в пикап с допълнителна задна ос, което го прави 6×6. Той също така има допълнителни светлини, багажник на покрива, странични стъпала, стоманена предна броня, офроуд гуми и няколко други удобства, които усъвършенстват дизайна и увеличават възможностите му за офроуд.

Обявата твърди, че тази силно модифицирана Niva е в добро състояние и всичко работи добре.

Това ни напомня за друга Niva с три оси. Tози проект обаче все още не е завършен, тъй като създателите му все още трябва да измислят начин да прехвърлят въртящия момент към допълнителните колела.