Още един доста запазен Nissan 240SX за смешно малко пари

240SX

Често употребяваните автомобили достигат колосални суми, особено когато става въпрос за спортни коли или екзотични автомобили. Същото се отнася и за японските спортисти, особено във фабричен вид. Не и за този 1990 г. Nissan 240SX.

Вече видяхме уникално запазен 200sx от Южна Африка, а сега откриваме и един за продажба в Канада. Той няма да ви разори, тъй като търсената сума за него е само 7,500 канадски долара, което се равнява на $ 5,569.

Позволете ни да ви запознаем с някои от ключовите аспекти, които трябва да знаете за уникалния Nissan. Тъй като Z и GT-R привличат цялото внимание към себе си, SX с вдигащите се фарове е доста приличен спортен автомобил със задно задвижване. 2.4-литровият 4-цилиндров агрегат в случая е в оригинален вид, с изключение на изпускателната система. Освен това, собственикът, закупил автомобила от дилъра през 1990 г., го притежава и до днес. Той е изминал едва 66 156 км.

Все пак има някои проблеми, за които бъдещият му собственик ще трябва да се погрижи, като например ръждата отляво, но това може да се очаква от 30-годишна кола. Ако всичко, за което продавачът претендира е вярно, това може да се окаже дяволски добра сделка.