Очакваният електрически SUV Ford Mustang Mach-E „изтече“ предварително

Mustang Mach-E

Mustang Mach-E 2021 ще се появи официално на 17 ноември, но някой реши да ни го покаже по-рано.

Благодарение на хората от Ford, изображенията и информацията са достъпни за всеки, който е посетил уебсайта за клиенти на Ford в САЩ. Нека и ние ви покажем почти всичко, което трябва да знаете за Mustang Mach-E. Хората от форума на MachE бяха достатъчно бързи, за да направят скрийншотове, преди съдържанието да бъде свалено от страницата на марката.

И така, какво виждаме тук? 2021 Mustang Mach-E изглежда много подобно на рендерите, които видяхме преди няколко седмици.

Интересните детайли включват затворената решетка, подобни на Mustang фарове и задни светлини, липса на видими дръжки на вратите и отличаващ се силует. Като цяло електрическото „кросоувър купе“ изглежда атлетично, което подсказва, че е способно на добри резултати.

Вътре Mach-E се стреми към минималистичен подход, който със сигурност ще напомня на Tesla, особено с този масивен дисплей, забит по средата на таблото. Можем също така да забележим по-малък дисплей зад спортния трилъчев волан, както и отвори по цялата дължина на таблото.

По-интересното е обаче, че се разкриват и подробностите за нивата на оборудване на Mustang Mach-E, задвижванията и цените. Ford ще предложи пет варианта, наречени Select, California Rt. 1, Premium, First Edition и GT.

Базовият модел Select ще включва електрически мотор, който осигурява 255 к.с. и въртящ момент от 415 Nm предавани към задните колела. Система със задвижване на всички колела ще предлага 582 Nm. Ford очаква Mach-E Select да покрие 370 км с едно зареждане, а моделът с AWD система да е способен на 338 км пробег.

Спринтът до 100 км/ч. се очаква да е около 6 секунди и нещо за версията със задно задвижване и 5 секунди и половина за другата. Select ще бъде най-достъпният Mach-E с прогнозна, започваща от $ 43,895.

Моделът от най-висок клас ще бъде Mach-E California Rt. 1, който ще предлага пробег до 483 км. Това е само RWD модел с електродвигател, който произвежда 282 к.с. и въртящ момент от 415 Nm и дава възможност за време до 100 от порядъка на 6.5 секунди. California Rt. 1 е оценен на $ 52 400.

Клиентите, ориентирани към производителността, ще се насладят на модела Mustang Mach-E GT. Според Ford, времето до 100 при него ще е малко над 3 секунди. Нивата на мощност и въртящ момент за тази версия само с AWD задвижване все още не са обявени, но пробегът ще е в порядъка на 378 км. GT ще бъде на цена от 60 500 долара и ще стартира последен през пролетта на 2021 година.

Първите модели, които ще пристигнат в края на 2020 г., ще бъдат First Edition и Premium, а Select и California Rt. 1 следват в началото на 2021г.