Америка, Япония, Доминикана, Рио Де Жанейро, Лондон, Канарските острови, Дубай и няколко пъти отново Щатите. Това са част от дестинациите, които обикалят Доминик Торето и компания в седемте части на една от най-известните  филмови поредици -„Бързи и яростни“

Ето че трейлърът на осмата част от франчайзинга (Тhe Fate of the Furious) е вече на бял свят и този път ни разкрива картини от Куба. Видеото започва с кадри от медения месец на Доминик Торето (Вин Дизел) и жена му Лети Ортиз (Мишел Родригез), която си възвърна паметта от амнезия в предишните епизоди.
Пред камерата ще се върнат също Кърт Ръсел, Джейсън Стейтъм – виновникът за смъртта на Хан, Елза Патаки и Натали Емануел.

Колкото и оспорван да е въпросът за това, дали трябва да има продължение на поредицата след смъртта на Пол Уокър, вече е ясно, че дори осмата серия няма да е последна. След „Съдбата на яростните“  ще последват още два епизода -деветият ще излезе през април 2019 г., а десетата и може би последна част от „Бързи и яростни“ ще я видим на 2-ри април 2021г.