Открийте разликите: Porsche 911 (992) 2020 до 911 (991)

992

Всеки път, когато Porsche пуска ново поколение на 911, хората започват да се шегуват как спортният автомобил не се отличава визуално.

Както се казва, всички дизайнери трябва да ползват един и същ шаблон отново и отново. Очевидно е, че това не е така, но как би изглеждало предстоящото поколение 992 в сравнение с предшественика си, настоящото 991? За щастие нов набор от шпионски снимки бързо отговори на този въпрос.

Фотографи са забелязали прототип на Porsche 911 2020 г., който е в компанията на сегашното поколение 991. За пояснение жълтата кола е новият модел, а синята е колата, която Porsche ще спре да произвежда скоро.

Факт е, че човек ще се затрудни да ги различи от разстояние. Както обикновено, дяволът е в детайлите, а новият модел 992 има много дискретни промени.

Те са по-малко очевидни отпред, където само леко променените брони и по-аеродинамичните странични огледала привличат вниманието ни. Очевидно е, че фаровете са с различна структура вътре, DRL технологията е поставена в малко по-различна позиция и … това е то.

Много по-лесно е да забележите промените, когато гледате автомобилите отзад. Бронята изглежда по-спортна и по-агресивна по отношение на новата кола благодарение на черния елемент, свързващ задните светлини. А те ни напомнят повече за Panamera, отколкото 911. Те ​​са също така по-тънки от сега и получават свързваща лента по ширината на колата.

Както можете да видите, 992 все още носи леко прикритие, но крайният дизайн е доста ясен. На вас кое 911 ви харесва повече?