Откраднато Ferrari 458 Italia се продава на части

458 Italia

Откраднато Ferrari 458 Italia в Южна Африка наскоро беше открито, след като частично бе разглобено за части.

Италианският суперавтомобил бе намерен в индустриален парк в KwaZulu-Natal, провинция, разположена на източния бряг на страната, като повечето от предната част на автомобила липсва.

Медийният канал CrimeAirNetwork, който споделя двете изображения, заявява, че частите на Ferrari 458 Italia са били свалени за пари очевидно. Ключалката на вратата от страната на шофьора изглежда липсва и по този начин крадците имат достъп до вътершността.

За щастие на собственика, тези, които са участвали в мръсната работа, не са стигнали с разглабянето по-далеч от А-колоната. 458 Italia все още има предни спирачки, видимо от снимките, а пасажерската врата не е на мястото си, но все още е там, така че собственикът може поне от това да си отдъхне.

Интериорът изглежда не е пипан, както и нито един от най-желаните атмосферни двигатели –  4.5-литровия V8. С правилното ноу-хау, агрегатът може да задвижи различни превозни средства, които нямат нищо общо с черното конче, така че е хубаво, че местните власти са го намерили точно навреме.