Обновената Skoda Superb Sportline има какво да покаже

Superb Sportline

Skoda показа много нови неща, свързани със Superb, но една от версиите ни привлече особено внимание – Superb Sportline.

Sportline оборудването не е нещо ново, но сега Skoda иска да подчертае уникалния стил и технилогии, които Superb Sportline носи в себе си.

Започвайки с екстериора, Sportline разполага с черни елементи, включително преработената радиаторна решетка, преработена предна броня с по-ниска решетка, 18-цолови лети джанти Zenith и хоризонтална лента между LED задните светлини. Вградените LED диодни фарове също са стандартни, както и 10-мм по-ниското спортно шаси.

Полираните 19-инчови антрацитни Vega и черни алуминиеви Supernova джанти се предлагат като допълнителна екстра за тези, които искат Superb Sportline да изглежда още по-атлетичен.

Вътре във фейслифта ще намерите спортни седалки, обвити в алкантара и кожа с контрастни шевове, кожен волан с три спици, доста карбон и хром. Таванът и колоните могат да бъдат облечени в черна алкантара по желание на клиента.

Други стандартни характеристики са KESSY системата за влизане без ключ, LED осветлението и специален монитор, показващ всички динамични данни.

Както и преди, Skoda Superb Sportline се предлага с всеки един от двигателите на гамата, с изключение на 1.6 TDI с мощност от 120 к.с. Ние предпочитаме 2.0-литровия TSI турбо бензинов агрегат с мощност от 268 к.с., не само заради високите стойности, но и защото е стандартно оборудван със задвижване на четирите колела.

Купувачите, които ги е грижа за природата, могат да изберат Superb Sportline като plug-in хибрид с мощност от 215 к.с.