Някой превърна красивата Nissan Silvia в пикап

Silvia

Nissan Silvia (известна и като 240SX) е един от най-разпознаваемите автомобили на японския производител, а S14 е особено популярна в тунинг индустрията. Това, което ще видим не е точно тунинг, но истината е, че автомобилът е толкова силно променен, че едва ли вече може да се счита за Silvia.

Тази кола беше обявена за продажба в Craigslist още през 2016 г. и макар да не знаем какво се е случило с нея, тя наскоро се появи отново в Reddit. Все още не сме сигурни, дали ни харесва или не.

Като начало идеята за пикап, базиран на Silvia няма смисъл. Защо, по дяволите, някой би искал да превърне една перфектна спортна кола в пикап? Очевидно собственикът никога не се е запитал и се е заел да направи една от най-радикалните автомобилни трансформации, които можем да си представим.

Процесът на превръщането на Silvia в пикап изисква отрязването на голяма част от покрива на колата. Подозираме, че това е оказало неблагоприятно въздействие върху конструктивната цялост на автомобила, но изглежда, че собственикът е свършил доста добра работа по промяната и поставянето на прав заден прозорец. Модификациите се допълват с товарен отсег, който, въпреки сравнително малкия размер на Silvia, всъщност изглежда достатъчно голям и практичен.

За да се съчетае с новия стил на каросерията, собственикът е променил и окачването на автомобила и е монтирал огромни колела и гуми. Готовият проект изглежда като машина от Mad Max филм. Въпреки че никога няма да допуснем да превърнем Silvia в пикап, трябва да похвалим изпълнението, което изглежда перфектно изпълнено.