Новото Porsche 911 Turbo бе хванато

Turbo

Porsche 911 2019 бе забелязан няколко пъти и сега ще се запознаем с новия Turbo вариант.

Доста разпознаваем, преработеният спортен автомобил има позната предна броня с двойни LED светлини. Déjà vu-то в дизайна продължава назад, тъй като колата приема класически турбо елементи, включително по-широки калници с големи въздушни отвори.

По-големите промени се появяват отзад, тъй като моделът има нова задна броня с широка лента на задните светлини, която наподобява на Cayenne и Panamera. Можем да видим забележимо задно крило и модифицирана изпускателна система, която изглежда по-квадратна от преди.

Въпреки еволюционния екстериор, кабината ще види значителни промени, тъй като колата ще разполага с високотехнологичен инструментален клъстер, заедно с два цифрови дисплея. Място ще намери и нов волан, нова система за инфоразвлечение и ревизирана централна конзола с нов лост.

Porsche не издават технически характеристики, но моделът се очаква да използва 6-цилиндров двигател с две турбини, който да развива около 600 к.с. Ако тази цифра се окаже реална, това би бил значителен скок спрямо сегашния модел, който идва с 540 к.с.