Новото BMW 7-Series с големите бъбреци

7-Series

Обновеното BMW 7-Series наскоро бе представено пред журналисти от цял ​​свят във Фаро, Португалия. Производителят използва момента, за да го наснима.

Най-противоречивият елемент на най-новата BMW 7-Series е очевидно огромната бъбрековидна решетка. Някак си предницата се губи в огромните отвори и честно казано, автомобилът изглежда нелепо.

Ако можете да откъснете очи от решетката, ще забележите доста нови елементи, които са много по-приятни за окото. Например тънките и агресивни фарове са чудесен ъпгрейд. Освен това задницата има с какво да впечатли благодарение на новите задни светлини и хоризонталната лента, която се простира по ширина. Също така виждаме големи ауспуси с хром, които добре подхождат на характера на седана.

7-Series

В сравнение със сегашната Mercedes-Benz S-Class, обновената 7-Series има по-изразено присъствие на пътя и вероятно ще събира повече погледи. Дали новата предница ще се хареса или не, това няма значение, защото ще прави впечатление навсякъде.

BMW ще продава новата 7-Series в две версии на междуосието, като LWB ще добави 14 см. Това го прави особено полезен за собственици, които предпочитат да се возят отзад, отколкото да управляват. Да не забравяме и китайците, които сякаш имат фетиш към по-дългите бази.

По отношение на двигателите, фейслифтът на седана получава най-новия 4.4-литров V8 от 8-Series с 523 к.с. и 750 Nm въртящ момент съответно в 750i xDrive и 750Li xDrive. Друг модел, предлаган в новото семейство, е plug-in хибридът 745e, който извлича от своя 6-цилиндров редови агрегат 388 к.с. и въртящ момент от 600 Nm. Гамата е гарнирана и от M760Li xDrive, чийто twin-turbo 6.6-литров V12 изпомпва 601 к.с. и 850 Nm въртящ момент.