Новото Audi RS4 Avant ли е перфектната машина за всеки

RS4 Avant

RS5 не беше много добре приет от пресата, защото бе приет като твърде „обран“ за нещо, носещо RS името, така че какви са шансовете на RS4 Avant да се справи по-добре?

Погледът на Хенри Кечпол към новoto RS4 Avant показва, че супер бързото RS-комби е подходящо за всякакви метеорологични условия и винаги е било считано за един от най-добрите бързи модели.

Новият 2,9-литров V6 двигател с две турбо може да предлага същите 444 к.с. като атмосферния си предшественик, но също така е по-лек с 30 кг. и предлага огромно подобрение на въртящия момент, който е вече 600 Nm.

За спринта 0-100 км / ч моделът се нуждае само от 4.1 секунди, докато традиционният ограничител на максималната скорост до 250 км/ч. може да бъде променен до 280 км/ч., ако маркирате правилната опция.

Системата за задвижване на четирите колела Quattro разпределя въртящия момент на 60/40, което допълнително подпомага динамиката на новото поколение RS4, а по-дългото междуосие в сравнение с RS5 Coupe прави цялата кола по-забавна и завършена.