Новият VW Golf Mk8 бе заловен в Южна Африка

Golf

Volkswagen наскоро обяви следващия Golf Mk8 2020, въпреки че автомобилът е в напреднала фаза на развитие.

Независимо от това, изглежда, че той беше уловен по време на тестове в Южна Африка и без камуфлаж. Дали наистина пред нас стои Golf 2020, или това е някакъв вид видео монтаж?

Преди всичко, този предполагаем VW Golf Mk8 изглежда с обновен дизайн отпред и отзад. Прави впечатление, че моделът е много смъкнат и разполага с огромни джанти. Разбира се, би могло да гледаме и GTI или R версия в ранна форма, но не е изключено това да е и тунинг проект. Докато не се появи официално потвърждение от компанията, не се заемаме да потвърдим каквото и да било.

Междувременно Volkswagen продължава тестването на Golf Mk8 и вероятно се справя по-добре в опазването на дизайна, отколкото предполага това видео. Моделът ще влезе в производство през следващия юни и се очаква да отбележи своята официална премиера през третото тримесечие на 2019 година.

Освен преработената външност и интериор, новият Volkswagen Golf ще има малко по-голямо междуосие, отколкото настоящата версия. Това автоматично ще превърне кабината в по-просторна, като вероятно фокусът ще е  върху подобряване на пространството отзад.

Качеството на пластмасите и другите материали се очаква да се повиши, а защо не популярният компактен автомобил да получи и полуавтономни системи на шофиране и хибридни двигатели.

Is this the Golf Mk8?

While production of the upcoming Volkswagen Golf Mk8 is only set to kick off around the middle of 2019, it seems that 'something' looking suspiciously like the teaser sketch dropped a few days ago by Volkswagen Group South Africa, has been spotted out in the Eastern Cape, South Africa.Could this be the Golf Mk8?

Gepostet von Tuned Automotive Magazine am Montag, 10. Dezember 2018