Никога няма да ни омръзнат RWB Porsche-тата, особено това 911 от 1988 г.

RWB

Ако искате да ви забележат в Porsche 911 от 1988, няма по-добър начин да го направите, освен модификация от RWB. Следващият екземпляр, който в момента се продава в „Bring A Trailer“, е един от най-стилните, които някога сме виждали.

Както и при други RWB творения, колата започва живота си като всяко друго Porsche 911 Carrera от своя период. Преди четири години обаче сегашният собственик на колата решава да поглези автомобила с бодикит от RWB.

В допълнение към огромните калници, колата включва черен лип спойлер, затъмнени фарове, голям заден спойлер, 18-инчови джанти Forgestar и обичайните RWB стикери. Това 911 е пребоядисано в Guards Red от LTMotorwerks в Калифорния. Помагайки за жестоката стойка са поставени KW V3 койлове, допълнителни торсионни щанги, и RSR Tarett drop-link разпънки отпред и отзад.

RWB

Не само екстериорът се възползва от множество подобрения. Голяма любов и грижа е получил и интериора. Виждаме TRE седалки в червен тартан, лост на Wevo, волан Momo Mod-7 и червен тартан по панелите на вратите, долната част на таблото и в задната част на кабината.

Въздушно охлажданият 3,2-литров боксерен 6-цилиндров двигател продължава да доставя 217 к.с. и остава свързан с G50 5-степенната механична трансмисия, задвижваща задните колела. Автомобилът наскоро е получил обновление на скоростната кутия и смяна на съединителя.

Към момента най-високата оферта за колата е 115 000 долара. Напълно си заслужава според нас.