M3

Гледайки напред към следващото поколение BMW M3, понякога е лесно да пренебрегнем по-старите модели.

Вярно е, че те не могат да се противопоставят на съвременните автомобили по отношение на представяне, но E46 все още вълнува ентусиастите.

Нагледали сме се на запазени BMW M3 във фабричен вид, но някои собственици често посягат към тунинг вълната.

Това М3, например е снабдено с Pandem Rocketbunny бодикит. Той се състои от раздути калници, нов преден лип, заден спойлер и още части, на цена от $ 2,700.

Други модификации включват жълтото фолио Phoenix, променени фарове, елементи от въглеродни влакна, GTR капак и комплект от CCW Classic двуцветни джанти.

Колата има ново окачване и нов двигател, който е почти същият S54B32, но с настройка на ECU, нов въздушен филтър, ауспух и други подобрения, които придават малко повече мощност и въртящ момент.

Резултатът не е ясен, но фабричният атмосферен 3.2-литров агрегат има 343 к.с. и 365 Nm въртящ момент. Той позволява на M3 E46 да достигне 100 км/ч. за 5.1 секунди и максимална скорост от 250 км/ч или 276 км/ч. при някои специални издания.

Това М3 със сигурност привлича вниманието и освен всичко трябва да е по-бързо от фабричната версия. Все пак не сме сигурни, че с това окачване и масивни дълбоки джанти, ще успеете да се изстреляте бързо.