Необикновена Toyota GT 86 излиза от пътя

GT 86

Ако притежавате Toyota GT 86 и искате пример за това, което не бива да правите с нея, просто погледнете тази снимка.

Колата, която според съобщенията се намира някъде в Онтарио, Канада, е заснета на бензиностанция и споделена в Reddit. Визията на автомобила веднага се откроява от обикновените GT 86. Впечатление правят огромните калниците, които или са били боядисани в черно, или просто са оставени без боя и са прикрепени директно към Toyota-та.

Раздутите Toyota GT 86-ци не са особено редки. Всъщност в интернет е пълно с модификации на модела, включващи широки бодикитове. Обикновено тези GT 86-ци разполагат и с тунинг джанти и ниско окачване, гонещи stance визия. Тук обаче нещата не са така, защото окачването на автомобила всъщност е повдигнато и са поставени чифт офроуд гуми, което прави спортната кола доста странна.

Toyota GT 86 е един от най-чистите спортни автомобили със задно задвижване на пазара, до голяма степен дефиниран от компактните си размери и ниската позиция. Със спуснатата докрай седалка почти се усеща, че сядате на пътя, когато сте зад волана на модела. Въпреки това, изборът на този собственик ще ви накара да се чувствате по-скоро като в малък кросоувър, отколкото в спортна кола.

Ако модификациите на Toyota-та са само за визия, това е истинска грехота. В случай, че собственикът действително ползва машината за офроуд, тогава бихме го поздравили за ползването на нестандартната основа.