адел коли

Днес британската поп звезда Адел става на 29 години. Родената през 1988 блондинка разполага с масивно състояние, което е любимо хоби на папараците от острова, но често спрягано като разумно разхищавано и заслужено похарчено.

Поп звездата премина успешно шофьорския си изпит едва през Ноември 2013 и заслужено се поздрави за успеха с Порше Кайен. Автомобила е подбран заради отличната си 4х4 система, приятен дизайн и сигурност за пасажерите. SUV возилото стъпва с 18‘‘ титаниеви джанти и 4.5 литров ТТ (450к.с.) агрегат третиращ динамично пухкавата дама чрез 6-степенна автоматична скоростна кутия. Адел често е забелязвана и с Рейндж Ровър L322, който е управляван предимно от охраната на епичния глас по представянията на домашна почва.

адел
През 2016 звездата замени своя Кайен с по-нов (надяваме се не заради честата кражба на фарове от модела или по-абсурдната новина, че кучето и не се чувства комфортно в стария за звездния блясък немски автомобил).

Прочетете също: Porsche Cayenne тегли Airbus A380, поставяйки световен рекорд

Новият автомобил е захранен с 4.1 литров дизелов двигател (385к.с.), отново автоматична 6-степенна предавателна кутия и стандартно оборудване.

адел
Екипът на Nastarta.com пожелава много позитивни моменти на британската звезда и все така да радва слуха ни с приятни мелодии.